Evaluatie kampioenschappen Union de Baronie

Update 05 november 2017


Beste leden, afgelopen 5 weken heeft u in alle rust kunnen nadenken en de gelegenheid gehad om over onderstaand bericht uw mening te kunnen laten horen.

Wij als bestuur hadden graag gezien dat er meer op was gereageerd, maar helaas.

Het aantal liefhebbers welke hebben gereageerd waren 19 leden en stemde als volgt;

9 stemmen vóór om de kampioenschappen uit A & B te halen.

10 stemmen vóór om de kampioenschappen uit de Rayon 3 uitslag te halen.

Wij zullen deze stemming tot uitdrukking brengen op de Union de Baronie vergadering van 17 november a.s

 

**************************************************************************************

 

Evaluatie kampioenschappen 2017 Union de Baronie

 

Afgelopen voorjaar is er een nieuwe formule afgesproken om de kampioenschappen van de Union de Baronie mee te kunnen berekenen, dit i.v.m het samengaan van de samenspelen C.C.Altena en C.C.Brabant-Noord.

Hierover is afgesproken dat we dit voor 1 jaar zouden vaststellen en dit hierna zouden gaan evalueren.

 

Het bestuur ( van de Union de Baronie ) heeft deze kampioenschappen naast elkaar gelegd te weten de kampioenschappen uit A & B zoals die afgelopen seizoen zijn berekend, en hoe het zou zijn geweest als we ze gewoon uit het Rayon 3 concours zouden halen.

 

De conclusie hiervan is dat de vooroordelen m.b.t de voordelen van de overvlucht ondanks dat we juist afgelopen jaar veel (W)Z.W hadden ( 22 v/d 39 vluchten ) reuze mee valt en de verschillen minimaal zijn. De grootste verschillen zitten nog op de midfond terwijl we daar op de 7 vluchten ook 7 verschillende winden hebben gehad.

 

Het bestuur ( van de Union de Baronie ) is dan ook van mening of het het vele extra werk wat hiervoor verzet moeten worden nog wel loont.

 

Omdat wij als C.C.Breda dit niet hebben kunnen bespreken op onze najaarsvergadering hebben wij jullie allen eind september een mail gestuurd met het verzoek u mening hierover te geven bij bovenstaand secretariaat. De reacties zijn tot nu toe minimaal, u kunt tot uiterlijk 3 november uw stem laten horen, zodat we die kunnen uitbrengen op de vergadering van de Union de Baronie. Voor het vergelijk van de kampioenschappen klik HIER

Laatste updates

2077650
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Totaal aantal
328
878
5268
2013286
15230
25407
2077650

Your IP: 54.36.148.32
Server Time: 2018-12-14 08:17:12